КАЛЕНДАР 2018
АПРИЛ

Художествено оформяне на облекло и аксесоари - 11 А клас, 2018 г.

ГАЛЕРИЯ >>

МАРТ

ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВАТИ


Честита Баба Марта!!!


На 23март 2018 година (петък) Професионална гимназия по облекло „Княгиня Мария Луиза“ ще отвори своите врати за родители и ученици. Събитието ще даде възможност да получите информация за нашите специалности и професии и да усетите атмосферата в нашата гимназия.

Събитието ще започне в 12.00 часа в сградата на ПГО „Княгиня Мария Луиза“, София, бул. Черни връх 37 и ще продължи до 16.00ч.Очакваме да ни посетите и се надяваме да бъдем полезни с отговори на всички Ваши въпроси, свързани с обучението в ПГО „Княгиня Мария Луиза“!


Участие на ученици в конкурс „Пролет върху листа“, които представиха рисунки пресъздаващи вълшебството и магията на този сезон от годината.


Учениците от ПГО „Княгиня Мария Луиза“ спечелиха на Регионално състезание по волейбол – IIро място и тенис на маса - IIромясто.

ФЕВРУАРИ

На 15.02.2018г. се проведе училищен кръг на Националното състезание по мода на тема: „ България – част от пъстрия свят на Европа“


На 22.02.2018г. се проведе открит урок по „Технология на облеклото“ в 11а клас.


ЯНУАРИ
ДЕКЕМВРИ

СЕДМИЦА НА ЛИТЕРАТУРНОТО ЧЕТЕНЕ

 
НОЕМВРИ

124 ГОДИНИ ПГО

Професионална гимназия по облекло „Княгиня Мария Луиза“ тържествено отбеляза 124-та годишнина от създаването на гимназията и откри два нови кабинета по професията. Специални гости бяха: Таня Михайлова – заместник-министър на образованието и науката, Антоанета Кадиева –старши експерт чужд език.

ОКТОМВРИ
Content 4
СЕПТЕМВРИ
ОТКРИВАНЕ НА УЧЕБНАТА 2017/2018 ГОДИНА
АРХИВ >>
ПРИЕМ

Всяка година нашето училище извършва прием на ученици от 7-ми и 8-ми клас за специалностите "Моден дизайн" и " Конструиране, моделиране и технология на облекло от текстил"

продължава>>

ПАРТНЬОРСТВО
Професионална гимназия по облекло „Кн. Мария Луиза” има сключен договор с НБУ за образователно сътрудничество, който позволява на учениците, завършили гимназията да продължат образованието си в университета от трети семестър. Повече информация може да получите на следните телефонни номера: 02 86 22285 / 02 86 28884
МИСИЯ И ВИЗИЯ НА ПГО

Утвърждаване на ПГО „Княгиня Мария Луиза” като училище с високи критерии за качество на общообразователната и професионалната подготовка. Формиране на личности с висока култура, с ярко изявено гражданско съзнание и поведение. Осъществяване на образование ...

продължава>>

КАК ДА НИ НАМЕРИТЕ