ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ

.

ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ - 2017

В Деня на отворените врати 24.03.2017г. ПГО посрещна много гости. Нашите ученици и учители показаха разнообразни дейности и постижения във всички учебни кабинети, в заниманията по клубове и в учебните работилници. Директорът инж.Паулина Костова връчи грамоти на победителите в конкурса за 5,6 и 7 клас "Млад моден дизайнер". Моделите на спечелилите първите три места ще бъдат ушити по мерки на създателите им. Грамоти и награди получиха и всички ученици от ПГО, участвали в многобройните дейности по отбелязване на годишнината на Апостола. Празничният ден завърши с великолепно ревю, на което нашите ученици представиха най-нови модели, ушити по дизайни на тема "Цветя", както и модели, печелили призови места на професионални състезания. Насладете се на феерията от цветове и форми във фото галерията! 

галерия 1 >> / галерия 2 >> / галерия 3 >>

ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ - 2016 >>

На 25.03.2016г. ПГО „Княгиня Мария Луиза” отвори вратите си за всички, които искат да видят как се учим и се забавляваме.През целия ден ученици, родители и гости имаха възможност да разгледат класните стаи, модерните компютърни кабинети, учебните практически и теоретични кабинетиВсички , които се интересуваха от условията за обучение и възможностите за прием в ПГО „Княгиня Мария Луиза” можеха да разговарят с директора и преподавателите в гимназията.Денят беше изпълнен с разнообразни извънкласни дейности, където се видя как учениците творят, изразяват своите артистични и приложни умения и се забавляват.Като кулминация на провелото се събитие беше проведеното модно ревю с модели на дизайнерката Милена Вельова и на ученици.Творчеството, креативността и нетрадиционните търсения на младите хора са част от нашето всекидневие.

1. Модата – минало, настояще и бъдеще при Ив.Андонов, Т.Филипова и Ели Цветанова,2. Магазин за щастие при В.Караманова, К.Барух, Я.Тодорова и С.Радев,3. Биохронология при В.Колева, 4. Забавна и приложна математика при Цв.Танова, 5. Игри за здраве при Ем. Димитров, 6. Историческото минало на гимназията в постери при Ел. Луканова, 7. Театрални занимания при Й.Маринова, 8. Аниме и манга при Ив.Андонов, 9. Техника „Плъсти”, „Ебрю” и др. техники при Цв. Митова, 10. Създаване на триизмерни скулптурни фигури и изложба на рисунки при Ал.Гергинов

Снимки - 2016 >>

ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ - 2015 >>

ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ - 2013 >>

 

 

ПРИЕМ

Всяка година нашето училище извършва прием на ученици от 7-ми и 8-ми клас за специалностите "Моден дизайн" и " Конструиране, моделиране и технология на облекло от текстил"

продължава>>

ПАРТНЬОРСТВО
Професионална гимназия по облекло „Кн. Мария Луиза” има сключен договор с НБУ за образователно сътрудничество, който позволява на учениците, завършили гимназията да продължат образованието си в университета от трети семестър. Повече информация може да получите на следните телефонни номера: 02 86 22285 / 02 86 28884
МИСИЯ И ВИЗИЯ НА ПГО

Утвърждаване на ПГО „Княгиня Мария Луиза” като училище с високи критерии за качество на общообразователната и професионалната подготовка. Формиране на личности с висока култура, с ярко изявено гражданско съзнание и поведение. Осъществяване на образование и възпитание в духа на демократичните ценности, в съответствие с Държавните образователни стандарти и стандартите на Европейския съюз.

продължава>>

Как да ни намерите