„180 МИГА БЕЗСМЪРТИЕ“

Проектът се обръща към децата и тяхната интерпретация на темата „Васил Левски“, защото детските мисли са най-искрени и чисти. Защото именно в тях трябва да възпитаваме идеалите на Апостола. Защото техният език, тяхната гледна точка, техните разбирания за света са най-ценните. Те са богатството на нашия народ и опитвайки се да ги наставляваме, всъщност често трябва да се учим от тях.

„180 МИГА БЕЗСМЪРТИЕ“ има за цел да изгради най-чистия и искрен образ на Апостола. Разказан и изобразен от нашите деца. Поощрете ги! Помогнете им да се включат, за да изградим заедно един сборник-послание.

Станете част от мащабния проект, посветен на Апостола на българската свобода. Запишете името си сред родолюбците, кодирали спомена и продължили завета. 180 от всички разкази и рисунки ще попаднат в специалното издание „180 МИГА БЕЗСМЪРТИЕ“.

Изпращайте своите текстове на 180migalevski@gmail.com или като съобщение на фейсбук страницата https://www.facebook.com/180VasilLevski / , като освен текста или рисунката, свързани с Васил Левски трябва да бъдат посочени името на автора, неговата възраст (възрастовото ограничение е до 18 години) и местожителство.
Рисунките може да изпращате сканирани на 180migalevski@gmail.com, като съобщение на фейсбук страницата https://www.facebook.com/180VasilLevski/ или физически на адрес: гр. София, жк. Борово, ул. Подуево 9, ет. 5, ап. 23, за Ивайло Кючуков.

Текстове и рисунки ще се приемат до 18.06.2017 г.